Navigation Menu+

Tim

IdejNet klub, okuplja mlade ljude, koji su svoj rad, kao neformalna grupa započeli početkom 2013. godine, da bi krajem iste godine zvanično postali udruženje.  Prvobitna namera bila je da se ukaže na to kako online kanali komunikacije mogu koristiti za pokretanje pozitivnih promena u društvu. Do sada smo imali prilike da na brojnim primerima vidimo kako to funkcioniše, pa smo sa jedne strane tu, da vas podsetimo koje su to akcije dovele do velikih promena, ali i da budemo pokretači nekih od njih.

Mladi Kruševljani sa svežim idejama (online i offline), koji žele da se bave značajnim, a na lokalu nedovoljno obrađivanim temama, kao što su volonterizam, neformalno obrazovanje, povećanje kompetencija i zapošljivosti mladih, profesionalna orijentacija, a sve ovo uz podrazumevano korišćenje novih medija – dobrodošli su u Idejnet!

Ekipa mladih vredno je radila na prikupljanju najraznovrsnijih sadržaja o Kruševcu.

IdejNet organizacioni tim su: Vanja Rakić,  Ivana GrujićSlobodan Antić, Adrijana Milosavljević i Milena Milenković.

Specijalni doprinos projektu dali su Miloš Stojadinović, administrator stranice U vremenu starog Kruševca i arhitekta Milan Miletić.

Tekstove za vas prikupljaju,  pripremaju i pišu: Jelena Stepanović, Miroslava Petronijević, Teodora Đorđević.

Na prikupljanju, pisanju opisa za prikupljene video materijale, osmišljavanju i snimanju intervjua rade:   Đorđe PopovićDimitrije Petković,  Stefan Aćimović,  Nikola Živadinović.

Doprinos u prikupljanju materijala dali su: Jelena Đorđević, Marko Manojlović, Aleksandar Sorman.

Na projektu učestvuju i  Miloš Stojanović, Nastasija Živković, Aleksandar Đorđević, Aleksandra Petrović, Aleksandar Ristić, Ana Eskić, Olja Stefanović, Nevena Nikolić i Marta Baštovanović.

Za sajt je zaslužan IvArt.

Specijalni saradnik na ovom projektu je dr Milutin Tasić, kolekcionar starih fotografija Kruševca.